Leny Burgemeester 25 jaar lid van zanggroep Quo Vadis!

2015-08-04 zanggroep Leny 25 jaar QVTijdens de laatste repetitie voor de vakantie op 22 juli werd Leny daarom  in het zonnetje gezet . Voorzitter Henk Baudewijns  bedankte haar voor haar grote inzet in deze periode met een toespraakje, een toepasselijk sieraad en een feestelijk boeket.
Zij zingt bij de sopranen en bovendien heeft Leny meer dan  10 jaar heeft in het bestuur gezeten met de taak muziekbeheer. Ze zorgde voor de partituren en beheerde het muziekarchief.  Leny deed veel achter de schermen en nog altijd kan Quo Vadis een beroep op haar doen als er iets gedaan moet worden:  “Vraag het aan Leny en het komt voor elkaar!!” Leny maakt momenteel deel uit van het creatieve team en  verder brengt ze al jaren de paasbroden rond.

Het bestuur en alle leden feliciteren Leny met dit jubileum en hopen dat zij nog vele jaren bij Quo Vadis blijft zingen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *