Kerstconcerten Bobowaro en Quo Vadis

Op zondagmiddag 20 december heeft zangvereniging Bobowaro de mooie H. Petrus kerk van Bergeijk ’t Loo ter beschikking om een mooi kerstconcert ten gehore te brengen.

Dit Concert zingt Bobowaro niet alleen, maar samen met koor Quo Vadis uit Luijksgestel.

  • Quo Vadis, bestaat uit 35 leden en wordt geleid door de Roemeense dirigent Dan Loredan. Naast mooie kerstliederen zingen zij ook een lied a-capella en hebben als verrassing een Roemeens kerstlied in hun repertoire.
  • Bobowaro staat onder de bezielende leiding van de jonge dirigent Kenny Jansen en zij wil iedereen mee laten genieten van deze mooie samenzang van verschillende kerstliederen.

kerstbal-01 We willen in deze moeilijke tijden met vele wereldproblemen, graag iets van vrede in onze muziek laten doorklinken.

Het concert begint om 14.30 uur. Na afloop van het concert, waarvoor we een vrijwillige bijdrage vragen, maken we tijd voor een gezellig samenzijn.

De kerkgroep van ’t Loo zorgt na deze viering weer voor glühwein.
Bobowaro bedankt de pastoor en de kerkgroep van ’t Loo dat we in de kerk een podium krijgen om onze kerstliederen te mogen zingen.

Wilt u niets missen van deze bijzondere middag of wilt u alvast een beetje in kerstsfeer komen, dan zien wij u graag tegemoet op zondagmiddag 20 december om 14.30 uur in de kerk van ‘t Loo.

Tevens zal Bobowaro ook op kerstavond, 24 december de dienst opluisteren in het Maxima Medisch Centrum te Veldhoven. Naast de patiënten zijn ook hun familieleden en vrienden, maar ook de vrienden van Bobowaro van harte welkom om tijdens deze dienst het koor te komen beluisteren. De avonddienst vindt plaats in het Auditorium en begint om 19.30 uur. Deze dienst wordt opgenomen en wordt op kerstmorgen 1e kerstdag in het ziekenhuis uitgezonden.

Tot ziens tijdens een van onze concerten!

Bestuur Bobowaro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *