Zanggroep Quo Vadis neemt deel aan Middelburg VÓLkoren

Op zaterdag zondag 5 juni neemt Zanggroep Quo Vadis uit Luyksgestel voor de eerste keer deel aan Middelburg VÓLkoren.

Middelburgs VOLkoren, wat is dat?
Een zangfestijn voor jong en oud, waarin niks moet en alles kan.

Op een groot aantal locaties in het historische hart van Middelburg treden koren, zanggroepen en ensembles op uit de regio en ver daarbuiten – het publiek heeft vrij toegang. Daar moet je geweest zijn, daar moet je hebben gezongen…

Dat is dan ook de reden dat Quo Vadis zich heeft ingeschreven en met succes: ook Quo Vadis gaat hier optreden!

Middelburg VÓLkoren startte in 1999 en heeft zich de laatste jaren steeds verder ontwikkeld tot een zangfeest met duizenden bezoekers. En mét de publieke belangstelling nam ook de belangstelling van koren toe. Voor deze 17 e editie schreven zich maar liefst 237 koren in, waarvan er 168 een plaatsje kregen. Koren in allerlei genres: klassieke koren en popkoren, meezingkoren en kleine ensembles, gospelkoren en Shanty-koren en nog véél meer!

Deze koren zorgen voor een ongekend feestelijke sfeer in Middelburg. Op ongeveer dertig locaties in de oude binnenstad (herkenbaar aan de Beach vlaggen) verzorgen zij hun optredens: op zaterdagmiddag en de vroege avond en op zondagmiddag.

Hart van het festival is het Abdijplein, waar op zaterdag om 19.30 uur en op zondag omstreeks 17.00 uur de gezamenlijke afsluiting plaatsvindt. De toegang tot het festival is gratis. Op iedere locatie liggen programma’s gereed, maar uitgebreide informatie is te vinden op www.middelburgvolkoren.nl Maar er is ook een gratis app!

Zanggroep Quo Vadis treedt op zondag 5 juni van op van 14.30 tot 15.00 uur in het Gasthuis en van 16.00 tot 16.30 uur in de Oud Katholieke kerk.

Belangstellenden uit Luyksgestel en omgeving worden van harte uitgenodigd om met ons mee te komen genieten van dit korenfestival in het prachtige Middelburg!

2016-05-14 zanggroep 01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *