Bevrijdingsconcert door zanggroep Quo Vadis

Bevrijdingsconcert door zanggroep Quo Vadis in samenwerking met coverband SOLID

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september wordt er in Den Eijkholt een bijzonder bevrijdingsconcert gegeven door zanggroep Quo Vadis in samenwerking met coverband SOLID.

Het gaat hierbij om herdenken maar ook om vrijheid te vieren. Voor de pauze wordt teruggegaan naar de periode van 1940-1945, na de pauze staat vooral in het teken van het nu.

Naast zang en muziek wordt er gebruik gemaakt van foto’s, filmbeelden en verhalen om hier uitdrukking aan te geven.

Als bijzondere gasten zullen op de openingsavond soldaten en veteranen uit Luyksgestel aanwezig zijn. Zij zetten zich in, of hebben dat gedaan, voor vrede en veiligheid, soms ver van huis. Soldaten uit andere landen hebben dat in de tweede wereldoorlog voor ons gedaan. Wij willen door middel van dit concert onze waardering laten blijken aan de soldaten en veteranen van toen en nu.

Maar ook willen wij iedereen, jong en oud, er aan herinneren dat vrijheid een groot goed is dat niet altijd en voor iedereen vanzelfsprekend is.

Als de belangstelling erg groot is wordt er op zondag 18 september een extra voorstelling gegeven.

Vrijdag 16 en zaterdag 17 september; aanvang 20.00 uur; entree, inclusief een kopje koffie of thee, € 10,00; informatie en reserveren vanaf 30 augustus: Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, tel. 0497- 541327; email info@deneijkholt.nl ; www.deneijkholt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *