Kom zingen bij Zanggroep Quo Vadis!

 

 

 

Zanggroep Quo Vadis uit Luyksgestel heeft afgelopen jaar regelmatig van zich laten horen. Maar de hoogtepunten van 2016  waren toch wel het Bevrijdingsconcert in september, samen met coverband SOLID, en zeer recent het kerstconcert in de Martinuskerk, samen met de harmonie, drumband en Wensmuziek. Het geeft enorm veel voldoening om na de vele repetities het resultaat hiervan te laten horen. En uit de enthousiaste reacties van het publiek bleek dat dit resultaat er mocht zijn.

Quo Vadis wil op deze voet doorgaan. Het streven van ons koor is om ons te blijven ontwikkelen en regelmatig een concert of optreden te verzorgen.
Om dit te kunnen realiseren zijn we op zoek naar nieuwe leden: bassen, tenoren, alten en sopranen.
Ben je enthousiast geworden door wat je gehoord hebt, zing je graag en heb je tijd op de woensdagavond?
Kom dan een kijkje nemen op onze wekelijkse repetitie van 19.30 tot 22.00 uur in Den Eijkholt, Kapellerweg 3 in Luyksgestel. Je bent van harte welkom!

Quo Vadis is in 1974 begonnen als jongerenkoor en in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een 4 stemmig koor met een gevarieerd repertoire.
Wij zingen diverse genres, waaronder musicals en gospels, maar hebben ook een religieus repertoire om af en toe kerkdiensten op te luisteren.
Op dit moment hebben we 34 leden, maar we willen graag uitgroeien tot 40 leden.