Optreden Kempenmuseum “De acht Zaligheden” te Eersel

Zanggroep Quo Vadis zal optreden op 18 juni 2017 Kempenmuseum “De acht Zaligheden” te Eersel

Zalige Zondag

Kettingzagen en bier proeven voor Vaderdag

Zondag 18 juni organiseert ons museum voor het eerst de Zalige Zondag. De prachtige museumtuin staat hierbij centraal. Er wordt gedanst, muziek gemaakt, gepicknickt en nog veel meer. Uiteraard besteden we op deze Vaderdag extra aandacht aan de papa’s. En waar worden papa’s blij van? Precies, van kettingzagen en bier!

Om deze reden zullen de dans van Sidanza en de muziek van Quo Vadis regelmatig onderbroken worden door het kettingzaaggeweld van Arjan van Hout die prachtige houtsculpturen maakt. Daarnaast kunnen onder deskundige begeleiding van een biermeester enkele heerlijke Kempische bieren worden geproefd. Het lijkt er namelijk sterk op dat elk Kempisch dorp opnieuw een eigen bierbrouwer zal krijgen, zoals dat meer dan 100 jaar geleden ook al het geval was.

Voor de bierproeverij is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus als je nog een leuk cadeautje zoekt voor Vaderdag is snel reserveren wel zo verstandig. Het zaaggeweld houdt de hele dag aan dus om dat mee te maken is iedereen tussen 11u00 en 17u00 van harte welkom. Uiteraard geldt dat ook voor de picknick, het kunstwerk, de kruidenaardigheden en het optreden van Ad van Aart & Zn. Het complete prgramma volgt nog. Maar check ook even de facebookpagina van het museum want wie kan raden wat voor staaltje techniek hier wordt getoond, mag het zondag 18 juni zelf, gratis en voor niks live uitproberen én proeven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *