Dirigente en pianist

 

Rick Sengers
‘Sinds september 2018 was ik de vaste pianist bij Quo Vadis. Sinds 2023 ben ik nu hun project pianist.
Met maar 23 jaar levenservaring ben ik de jongste van deze groep, maar daartegenover staat dat ik al een jaar of 15 piano speel.
Zo was ik ook lang pianist bij zanggroep Cheer’s in Riethoven en zat ik het orkest van verschillende musicals hier uit de Kempen ( Aquarius, Aida en Altantis).
Ik vind het leuk en ontspannend om met anderen muziek in te studeren en dan natuurlijk uiteindelijk ten gehore te brengen.

Riet Heesterbeek
is al jarenlang bezig op muzikaal gebied. Vanaf haar 6e jaar is zij bezig met het bespelen van verschillende instrumenten. Begonnen op blokfluit. Verder gegaan met bugel, slagwerk, gitaar en piano. Ook zingt zij van jongs af aan.Op 23 jarige leeftijd werd zij het gezicht van de Queen Z bluesband waar zij 13 jaar mee opgetreden heeft en later zong zij als een van de drie zangeressen bij de Red Tomato Soul Stew. Ze heeft als jazz zangeres opgetreden als duo met de jazzpianist Ferdinand Alberti. Van 2010 tot 2017 zong ze in het jazzkwartet genaamd: The Sandmen.
Na haar conservatoriumopleiding Schoolmuziek in Maastricht is zij naar het conservatorium gegaan in Hilversum waar zij nog 1 jaar studeerde op de opleiding zang lichte muziek. Daarna nam ze privézanglessen bij Laura de Bekker. Ze heeft in 2010 de 1-jarige cursus gedaan Complete vocal technique die is ontwikkeld door Cathrin Sadolin. In augustus 2011 heeft zij level 1 en 2 gedaan van de opleiding Estill Voice training system. Ook bekend als EVTS.
Zij is vanaf 1987 koordirigent en vind meerstemmigheid het meest geweldige wat er is. Zij arrangeert zelf bijna alle werken die uitgevoerd worden.